Brand Your Face image Face Stories: Dr. Liesbeth Laureyns

Dr. Liesbeth Laureyns, Esthetisch arts

Mijn ervaring met jullie vond ik uiteraard heel fijn en ben heel blij dat ik opnieuw in jullie handen was. Ik vond sneller mijn draai omdat het de 2e keer was denk ik en omdat ik natuurlijk reeds wist welke resultaten jullie kunnen bieden, dus vol overgave ;) Dankjewel hiervoor! 

Brand Your Face image Face Stories: Ivo

Ivo, Financial coach, 8u51

Ja, ik heb het gedaan een professionele headshot. Je onderscheidt je dubbel door de professionele uitstraling. Je komt er zelf beter uit, maar ook je product krijgt dezelfde professionele ondersteuning. Website, folder, flyer, mails…ik maak ze herkenbaar. Ik word herkend…

Yes, I did it! A professional headshot. We distinguish ourselves by our professional appearance. We look better ourselves, and our product also receives the same professional touch. Website, brochure, mail... make them brandrecognisable. Now I'm recognised

Brand Your Face image Face Stories: Adricool

Adricool, Koeltechnieken en warmtepompen

Onze website designster Hannah zat met een idee om het thema “de heatmap” door te trekken in onze portretten. Hannah stelde de vraag aan Lesley of ze dat zag zitten, ze twijfelde geen minuut om de uitdaging aan te gaan. We werden fantastisch ontvangen en het werd een leuke namiddag. Eigenlijk is het uitgedraaid op een onverwachte teambuilding in Aalter. Het resultaat is Cool Hot Green zoals we het voor ogen hadden !

Brand Your Face image Face Stories: Phebe D'hondt

Phebe D'hondt, Personal branding coach

Als personal branding coach moet ik natuurlijk het goede voorbeeld geven, dus liet ik me door Lesley op beeld vereeuwigen. En hoe! Samen met haar make-upartieste stelde ze me helemaal op mijn gemak. Mijn haar en make-up waren tiptop in orde, er was nagedacht over de opstelling en de fotoshoot verliep heel vlot. Het resultaat is - al zeg ik het zelf - adembenemend.
Kortom, een totaalbeleving waar ik nog heel lang met een smile aan terug zal denken. Dankjewel, Lesley!

Brand Your Face image Face Stories: Petra

Petra, Intuitive artist

Ik mocht in jouw creatieve ruimte, studio snuiven van de mogelijkheden die er zijn met doek, lens en kleur. De wereld gaat als het ware open. Je wordt er gedragen, op je gemak gesteld, betoverd en met passie omringd.

 

Brand Your Face image Face Stories: Pam

Pam, Business Poet

I came in a wreck, I left a wonder. What magic did these women use to calm me down, fix me up, and have me laughing and loving the whole process? Amazing to witness Lesley and Stefanie working together, practically without saying a word. The shoot was an essential investment in my business -- and a lot of fun.

Brand Your Face image Face Stories: Sandra

Sandra, communications agency

"Under the motto "You only have one chance to make a first impression" I decided to have professional headshots made. In my job as an independent PR consultant it is important that people immediately get a good idea of the person they are dealing with. With Lesley and Fraukje I felt at ease. Both are very attuned to each other. And you can tell by the result! I am very happy with it, and received many positive comments."

Brand Your Face image Face Stories: Frances

Frances, Make up artist

Once I put my headshot out, people got the feeling that they’d already met me in person, even before they booked with me. This is the power of a business portrait: let your face do the talking

Brand Your Face image Face Stories: Claudia

Claudia, Lettral, belettering

Bedankt voor deze 'once in a lifetime' ervaring! Bedankt om mij voor één dag de 'Beyoncé van Lettral' te maken en bij het bekijken van de foto's keer op keer zo te doen voelen. Jullie zijn fantastisch in wat jullie doen!

Brand Your Face image Face Stories: Wendy

Wendy, HR for your Business, Atalenta

Als een doorwinterd fotomodel, stapte ik vol zelfvertrouwen de studio van Lesley binnen. NOT!. Toch kan ik niet ontkennen dat ik me heel snel op mijn gemak voelde. De eerste digitale ontmoeting met Lesley voorspelde al dat zij iemand is die het belangrijk vindt om de persoon voor haar lens eerst te leren kennen, zodat ze de juiste vibe kan creëren op de set. Ze had zich daarna dan ook goed voorbereid op mijn komst: de perfecte zetel en attributen lagen klaar en de set straalde helemaal de sfeer van mijn brand uit. De vrolijke visagiste dropte mij meteen met een lekkere koffie op een barkruk en nam mijn huid en haar onder handen. En POEF, daar was ze, dat fotomodel. Gelukkig hielpen beide dames mij tijdens de shoot zelf om de juiste poses aan te nemen en er ook voldoende variatie in te brengen. De olijke visagiste bleef ook tijdens de volledige shoot aanwezig om mij te poederen en mijn haar goed te leggen. “Ik sta niet mooi op foto met een lach”, had ik nog gezegd. Lesley had eens smalend gelachen met die opmerking en kreeg gelijk. Een zalige reeks foto’s, bijna allemaal met een schaterende glimlach. Een aantal uren na elkaar constant glimlachen, zeg je? Zonder moeite, de droge moppen van de visagiste hielpen me wel een handje.

Brand Your Face image Face Stories: Elsie Haertjens

Elsie Haertjens, Project Manager

Lesley en Stef (Stefanie) hebben een zeer professionele “shoot” gedaan. Mijn onwennigheid wisten ze binnen de minuut weg te werken. Kleine imperfecties werden pure authenticiteit. Prachtige karaktervolle foto’s. De reacties op de foto’s spreken voor zich! Als je het niet zou doen om je gezicht te “branden”, doe het dan voor een extra dosis zelfvertrouwen. Dankjewel voor de fantastische ervaring en het mooie resultaat.